Menu Sluiten

Leningen


Leningen

leningen

Home wie zijn we wat doen we nieuws media contacteer ons nieuws 05 mar fiscale rentevoeten 2014 posted by admin category nieuws comments comments off de referentierentevoeten waarmee het belastbaar voordeel van een goedkope of renteloze lening berekend wordt voor aanslagjaar2015 zijn verschenen in het staatsblad. Voor een rekeningcourant is het tarief 9 20 kb van 22februari 2015 bs 2maart 2015 leningen leverancier De voordelen van alle aard die een personeelslid of een bedrijfsleider van zijn werkgever of vennootschap ontvangt worden forfaitair geraamd art.18 kb wib92 meer over leningen Voor renteloze of goedkope leningen wordt het belastbare voordeel berekend op basis van het verschil tussen de rentevoet die jaarlijks voor elk soort lening officieel wordt vastgesteld en de rentevoet die de ontlener effectief betaalt. Hypothecaire leningen voor leningen die in 2014 zijn toegekend en met een vaste rentevoet gelden de volgende referentierentevoeten gewaarborgd doo.

Referentierentevoeten goedkope of renteloze leningen aan bedrijfsleiders wanneer een vennootschap een goedkope of renteloze lening verstrekt aan een werknemer of bedrijfsleider wordt dat beschouwd als een belastbaar voordeel van alle aard leningen binnen ieders budget Het is dan ook cruciaal om de waarde van zon voordeel vast te stellen. De fiscus baseert zich daarvoor op de referentierentevoeten. Die worden jaarlijks bekendgemaakt in het staatsblad. In februari werden de referentierentevoeten voor 2016 gepubliceerd. De fiscus maakt onderscheid tussen hypothecaire en niethypothecaire leningen. Binnen deze twecategorien wordt verder onderscheid gemaakt tussen leningen met een variabele of vaste rentevoet voor de hypothecaire leningen en tussen leningen met of zonder vaste looptijd voor de niethypothecaire leningen wenst u meer informatie over leningen Hypothecaire leningen hypothecaire leningen met vaste rentevoet voor hypothecaire leningen met vaste rentevoet is het belastb.

Wat je wil weten over Leningen

leningen

Overslaan en naar de inhoud. gaan let op geld lenen kost ook geld fr nl search zoeken elantisdirect uw vertrouwenspartner voor een verantwoord krediet sta uw simulatie toggle navigation menu nl wie zijn wij in de praktijk hoe kies ik mijn lening uw persoonlijke lening in een aantal stappen faq onze producten persoonlijke leningen specialisten lening autolening renovatielening hergroeperen van leningen hulp bel ons 04 232 45 46 van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u stuur ons een email infoelantisdirect.be of vraag om teruggebeld te worden naam voornaam telefoon wanneer wenst u liefst gecontacteerd te worden selecteren 22062017 8u3012u3022062017 12u3013u30220620 13u3017u00 bel me terug uw vertrouwenspartner voor een verantwoord krediet hergroeperen van leningen bekijk onze andere producten .

Home diensten nieuws links ons team contact home nieuws referentierentevoeten goedkope of renteloze leningen aan bedrijfsleiders mei 3 2017 referentierentevoeten goedkope of renteloze leningen aan bedrijfsleiders wanneer een vennootschap een goedkope of renteloze lening verstrekt aan een werknemer of bedrijfsleider wordt dat beschouwd interesse in leningen als een belastbaar voordeel van alle aard. Het is dan ook cruciaal om de waarde van zo n voordeel vast te stellen. De fiscus baseert zich daarvoor op de referentierentevoeten. Die worden jaarlijks bekendgemaakt in het staatsblad. In februari werden de referentierentevoeten voor 2016 gepubliceerd leningen binnen uw budget De fiscus maakt onderscheid tussen hypothecaire en niethypothecaire leningen. Binnen deze twee categorieen wordt verder onderscheid gemaakt tussen leningen met een variabele of vaste rentevoet voor de hypothecaire leningen en tussen leningen met of zonder vaste lptijd voor de niethypothecaire leningen. Hypothecaire leningen hypothecaire leningen m.

Leningen aanbieders

leningen

Frans nederlands over de buyser bank en verzekeringen onafhankelijk verzekeringsmakelaar openingsuren bank leningen autolening hypothecaire lening investeringskrediet renovatielening uw lening berekenen verzekeringen aansprakelijkheidsverzekering autoverzekering brandverzekering familiale verzekering fietsverzekering groepsverzekering hospitalisatieverzekering leningen leverancier rechtsbijstandverzekering bepaal je beleggersprofiel levensverzekering reisverzekering schuldsaldoverzekering uitvaartverzekering cyberverzekering uw lening berekenen vacature klantenbeheerder verzekeringen schadebeheerder uw lening berekenen leningen leningen geld lenen helpt om je dromen waar te maken. Een woning aanschaffen een nieuwe auto kopen investeren in een eigen zaak zonder leningen zouden sommige doelen nu eenmaal onmogelijk te bereiken zijn bekijk ook eens leningen Net daarom kan je bij de buyser een lening afsluiten die je vooruit helpt in het leven. Maar .